Το Kids Cooking Club πάει στην Ελευσίνα!

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη συνεργασία του Kids Cooking Club,της 1ης Eπίσημης Σχολής Μαγειρικής για παιδιά στην Ευρώπη,ιδρυτής της οποίας είναι ο σεφ Κυριάκος Μελάς

με τον πολυχώρο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων «Παίδευσις Kids Academy» στην Ελευσίνα!

Κάθε Πέμπτη η έμπειρη ομάδα του Kids Cooking Club θα σας υποδέχεται στον παραμυθένιο χώρο του Παίδευσις Kids Academy, με πρωτότυπα μαγειρικά εκπαιδευτικά προγράμματα διατροφικής αγωγής παιδιά ηλικίας από 3-9 ετών!

Μέσα από τα οποία τα παιδιά θα μάθουν να μαγειρεύουν, και να δημιουργούν φαγητά και γλυκά snack με πρωτογενής πρώτες ύλες, προσαρμοσμένα στις γευστικές τους συνήθειες, με αποτέλεσμα να μαθαίνουν βιωματικά μέσα από την μαγειρική τη σωστή και ισορροπημένη θρέψη.

Το πρόγραμμα διεξάγεται υπό την καθοδήγηση Εμψυγχώτριας Μαγειρικής Έκφρασης (Παιδαγωγού) και chef της Σχολής.

Τα παιδιά θα περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους μαγειρεύοντας καθ’ ολοκληρία μόνα τους διάφορα εδέσματα, τα οποία γεύονται στο τέλος κάθε μαθήματος.

Παρέχουμε σε κάθε παιδί:

  • ΑΤΟΜΙΚΕΣ πρώτες ύλες
  • ATOMIKO προσωπικό εξοπλισμό των παιδιών
  • ΑΤΟΜΙΚΑ σκεύη που θα χρησιμοποιήσουν
  • ΑΤΟΜΙΚΑ αναλώσιμα μαγειρέματος και σερβιρίσματος
  • Αντισηπτική απολύμανση τόσο των παιδιών όσο και όλων των σκευών.

Τις ισορροπημένες διατροφικά συνταγές ειδικά προσαρμοσμένες για την υλοποίηση τους από τα παιδιά, όπου δίνονται αναλυτικά και στους γονείς μέσα από το site www.kidscookingclub.gr

Πληροφορίες-Εγγραφές

Παίδευσις Κids Academy

Χατζηδάκη 40 & Παγκάλου,Ελευσίνα

2105542800

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφή στο newsletter

Σας «κάνει όρεξη» να λαμβάνετε πρωτότυπες συνταγές, που κάνουν τη θρέψη απόλαυση και νέα για τις δράσεις μας;

Follow Us