Το Kids Cooking Club πάει στο Κερατσίνι!

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024

Το Kids Cooking Club, η 1η επίσημη Σχολή Μαγειρικής για Παιδιά στην Ευρώπη, σας περιμένει στο Κέντρο Θεραπείας - Μάθησης "Ανάδραση"

Στο πλαίσιο των εξωτερικών του δράσεων, το Kids Cooking Club έχει στόχο να έρθει σε επαφή με περισσότερες οικογένειες και παιδιά συμβάλλοντας στην διατροφική παιδεία και προωθώντας βιωματικά την ισορροπημένη διατροφή με το fun food - healthy food.

Αυτή την φορά παρέα με το κέντρο "ΑΝΑΔΡΑΣΗ", μέσα από τον κόσμο της μαγειρικής, τα παιδιά θα μπορέσουν να εκφραστούν και να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους διασκεδάζοντας με πρωτόγνωρα υλικά, τεχνικές και ατομικούς cooking kit εξοπλισμούς δημιουργώντας μια γλυκιά healthy συνταγή, στο πλαίσιο του παιχνιδιού και της έμμεσης εμψύχωσής τους. 

 Σας περιμένουμε με χαρά!

 

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

18:00 - 19:00

 

 Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής:

Τηλ: 2104005969 - 6972891632

web: https://anadrassi.gr/

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση: Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 382 & Γαλιλαίου 2, Κερατσίνι, ΤΚ: 187 58

  https://maps.app.goo.gl/M7KREWBS23GwE2wY9

 

 

Λίγα λόγια για το kidscookingclub…..

Τα Καταφέραμε!

• Το Kids Cooking Club επιλέχθηκε και εντάχθηκε στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας από το Υπουργείο Παιδείας για όλα τα σχολεία της χώρας από το Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ)

• Το Kids Cooking Club βραβεύτηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης ως διακεκριμένο πρόγραμμα Διατροφικής Αγωγής στην Ευρώπης . Η επενδυτική πρόταση του KidsCookingClub εγκρίθηκε ωςκαινοτόμος επιχειρηματική ιδέα μέσω εγκεκριμένου προγράμματοςαπό την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, σε κορυφαία θέση κατάταξης. Επίσης…

• Το KidsCookingClub είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός συνεργάτης του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ Πρόγραμμα πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας.

• Το KidsCookingClub είναι Ακαδημαϊκός Συνεργάτης της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Chef’sClub Of Greece

 

                                                                                                                        

 

Εγγραφή στο newsletter

Σας «κάνει όρεξη» να λαμβάνετε πρωτότυπες συνταγές, που κάνουν τη θρέψη απόλαυση και νέα για τις δράσεις μας;

Follow Us